Zakelijk

Zelfstandig ondernemer

Als zzp’er loop je verschillende risico’s: je kunt bijvoorbeeld ziek thuis komen te zitten of een opdrachtgever kan weigeren uit te betalen. Om je goed voor te bereiden op mogelijke tegenslagen is het belangrijk om je onderneming goed te verzekeren. Je particuliere verzekeringen dekken namelijk geen zakelijke gebeurtenissen.

Voorbeelden van verzekeringen die je het best af kunt sluiten als zzp’er zijn een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering en een zakelijke autoverzekering.

Samen met een expert kijken wat voor jou van toepassing is? Wij voorzien je graag van duidelijke voorlichting en helder advies.

Verzekeringen voor het mkb

Duidelijkheid over verzekeringen. Dat is belangrijk voor elke ondernemer. Welke verzekeringen zijn goed om af te sluiten en wat hoef je niet te verzekeren? Een ding is zeker: het is essentieel om dit goed te regelen, zodat eventuele schade snel afgewikkeld kan worden.

Als mkb-ondernemer loop je mogelijk verschillende risico’s. Zo kan er iets gebeuren met je medewerkers, kan er ingebroken worden in je kantoorpand, kunnen spullen kapotgaan en kan een bedrijfsauto plots stil komen te staan.

Zeker weten dat alles goed is geregeld? Bij Mol Verzekeringen zorgen we daarvoor.

Pensioen

Een goed geregeld pensioen is voor veel werknemers een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Hoe zit dit bij jouw bedrijf? Heb je dit al tot in de puntjes geregeld of is hier nog verbetering mogelijk? Wat jouw situatie ook is, wij adviseren je graag over de beste pensioen-oplossing die perfect past bij jou, jouw bedrijf, medewerkers én budget.

Vrijblijvend meer informatie opvragen? Of samen om tafel voor een pensioenplan voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.

Persoonlijk advies

Bij het verzekeren van een bedrijf komt veel kijken. Er is niet één standaard verzekeringspakket dat bij elke onderneming past. Daarbij worden verzekeringszaken steeds complexer en zijn er veel risico’s die je makkelijk over het hoofd kunt zien. Persoonlijk advies is daarom noodzakelijk.

Bij Mol Verzekeringen staan we al sinds 1930 voor je klaar met persoonlijk en duidelijk advies. We hebben jarenlange ervaring met zakelijke verzekeringen en weten wat er perfect bij jouw onderneming past.

Heb je behoefte aan advies? Of wil je direct een verzekering of verzekeringspakket afsluiten? Neem dan contact met ons op, en kom dan eens op de koffie voor een kennismakingsgesprek.

078 - 615 16 39