Particulier

Verzekeren

Sinds 1930 voorzien we jou van het beste verzekeringsadvies. Van de beste premie tot de kleine lettertjes, wij ontzorgen je bij al je vraagstukken. Van een reis- tot autoverzekering en van zorg- tot inboedelverzekering, samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past. Bij ons ben je verzekerd van een vast aanspreekpunt voor al je vragen en verzekeringen.

Bij ons ben je altijd verzekerd van advies en 100% schadeafwikkeling.

Pensioen

Misschien duurt het nog even voordat je met pensioen kunt. Of misschien komt de dag dat je met pensioen gaat al dichtbij? Waar in je leven je ook staat, het is belangrijk om je oude dag goed te regelen. Wij stellen daarom graag samen met jou een oudedagsplan op. Dit doen we samen met je accountant, die checkt of het plan aan alle eisen voldoet.

Zo ga je zorgeloos je oude dag tegemoet.

Hypotheken

Ga je samenwonen of koop je binnenkort je eerste huis? Spannend! Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken, dat weten we bij Mol Verzekeringen. Daarom is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste hypotheek en geven je graag lange-termijn-advies. Heb je de hypotheek afgesloten? Dan kun je altijd terecht bij onze experts voor vragen en advies.

Wij helpen je bij het maken van de juiste beslissing.

Bankzaken

Wil je bancaire lijfrente afsluiten of geld sparen voor de toekomst? Het kiezen van de juiste bank is zo’n geval essentieel. Kies je verkeerd? Dan kan dit je op de lange termijn veel geld kosten. Houd daarom rekening met alle kleine lettertjes en voorwaarden, die zelfs tussentijds kunnen veranderen.

Goed sparen én goed verzekerd zijn? Wij helpen je graag verder.

078 - 615 16 39